«Прошу у Бога милості для загиблих»: Епіфаній відреагував на масштабну ДТП в Рівненському районі

Серйозна аварія сколихнула багатьох

Настоятель ПЦУ митрополит Епіфаній висловив співчуття щодо масштабної ДТП, яка напередодні сталася у селі Верхів Рівненського району.

Глибоко вражений повідомленням про автокатастрофу на Рівненщині та про загибель 14 осіб, серед яких дитина. Прошу у Бога милості для загиблих та висловлюю сердечні співчуття усім, хто внаслідок аварії втратив своїх рідних та близьких.

 

Нехай Господь допоможе вам перенести гіркоту цих важких днів. Вічна пам’ять і вічний спокій померлим! – йдеться у повідомленні на сайті Православної церкви України.

Нагадаємо, на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з маршруткою «Рівне-Хмельницький». Внаслідок автопригоди загинуло 14 людей, серед них – 6 хлопчик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень