Прокуратура Рівненщини вдало співпрацює з іноземними колегами

Прокуратура виконала 49 запитів про міжнародне співробітництво

Прокуратура Рівненської області забезпечує належну організацію роботи у галузі міжнародного співробітництва і правової допомоги у кримінальних провадженнях.

Зокрема прокуратурою Рівненщини упродовж 2017 року організовано виконання 49 запитів іноземних держав про міжнародне співробітництво під час кримінального провадження.

До іноземних компетентних установ прокуратура області скерувала 17 запитів правоохоронних органів регіону про міжнародну правову допомогу. Зокрема запити щодо виконання процесуальних дій скеровувалися до Грузії, Республіки Білорусь, Чеської, Угорської, Польської та Французької Республік.

В порядку екстрадиції прокуратурою Рівненської області передано до іноземної держави (Республіка Білорусь) 1 громадянина, ще 1 особу за результатами екстрадиційної перевірки передано іноземною державою (Арабська Республіка Єгипет) правоохоронним органам області для притягнення до кримінальної відповідальності.

Керівництвом прокуратури області налагоджено належну взаємодію з представниками Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) в Україні, з якими проведено робочу зустріч.

Прес-служба прокуратури Рівненської області.

Стежте за новинами на сторінках Радіо Трек у Facebook та Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень