Прокуратура Рівненщини - про житло прокурору у селі, керівника якого звинувачує у суді за хабар

Йдеться про житло прокурору Андрію Войтюку

Нагадаємо, що Андрій Войтюк здійснює державне обвинувачення у суді щодо Зорянського сільського голови Михайла Олійника, якого влітку торік затримали з хабарем у півмільйона гривень.

І сільський виконком Зорі учора розглянув питання про надання у селі службового житла Андрію Войтюку. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації   Випадковість? На Рівненщині прокурор просить службове житло у селі, голову якого звинувачує у суді за хабар

Прес-служба прокуратури Рівненщини прокоментувала цей випадок:

Справді, прокуратура Рівненської області звернулася у червні 2017 року з листом до Зорянської сільської ради з питанням про надання службового жилого приміщення та видачу ордера працівнику прокуратури Рівненської області, який дійсно потребує житло.

 

Йдеться про вивільнене службове приміщення у с.Зоря, яким раніше користувався колишній працівник прокуратури Рівненської області. Оскільки останній звільнився у зв'язку з переведенням на роботу у м.Київ, то, відповідно, це службове житло здав у травні поточного року.

 

Прокурор відділу Андрій Войтюк працює в органах прокуратури області понад 15 років. Власного житла не має та службового дотепер не отримував. Має на утриманні двох неповнолітніх дітей, з дружиною проживають в орендованій квартирі.

 

Цей лист прокуратури сільською радою розглянуто і прийнято відповідне рішення.

До речі, у декларації про доходи за 2017 рік прокурора Андрія Войтюка зазначено, що він орендує квартиру у Рівному і ні у нього, ні в дружини немає ні житла, ні іншого рухомого чи нерухомого майна.

Також у Войтюків немає ні готівки, ні депозитів у банках. З доходів у них торік - зарплата Андрія Войтюка - понад 143 тисячі гривень (близько 12 тисячі гривень щомісячно) та допомога при народженні дитини у дружини. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень