Прокол прокурора Вербицького: в його «дівчини» знайшли хату за 48 мільйонів (ФОТО/ВІДЕО)

Й авто за 4 мільйони

Вербицький не простий прокурор. Він -- заступник Генпрокурора України

Поки в Україні війна, дехто продовжує собі набивати кишені.

Як повідомляє «УП»

Журналісти проєкту «Схеми» з’ясували, що дівчина заступника генерального прокурора Дмитра Вербицького Христина Ільницька у 2024-му році стала власницею елітного майна на суму щонайменше 52 мільйони гривень, не маючи для цього достатніх власних офіційних доходів.

Відомо, що вона придбала будинок в елітному котеджному містечку «Коник» (це в Києві – ред.) площею 240 квадратних метрів ринковою вартістю 1,2 мільйони доларів (48 мільйонів гривень) та автомобіль Porsche Macan T 2023 року випуску вартістю 100 тисяч доларів (близько 4 мільйони гривень).

Крім того, судячи з її публікацій в соцмережах дівчина з характерною зовнішністю також стала власницею салону краси у столиці.

 

При цьому, її сукупний дохід, прозвітований перед державою за останнє десятиліття склав трохи більше 360 тисяч гривень.

ДОВІДКОВО:

  • Заступник генпрокурора Дмитро Вербицький офіційно розлучений.
  • Про те, що він перебуває у стосунках Ільницькою свідчать її публікації в соцмережах та камери спостережень, які фіксують їхнє спільне пересування на згаданому новому Porsche.
  • У коментарі «Схемам» заступник генпрокурора Дмитро Вербицький заявив, що їхні стосунки з Христиною Ільницькою не носять сімейний характер, що передбачало б відображення її майна в його декларації, та заявив, що не надавав їй допомогу у купівлі нерухомості.

Люди, коментуючи всю цю ситуацію, зазначають, що «Львівські митники теж не бідують» і на доказ цього публікують ось таке відео, запитуючи:

«Де ж вони беруть такі гроші?»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень