Профспілки Рівненщини зібрали чималу допомогу медикам

Для придбання засобів захисту й не тільки

Профспілчани звітують про збір і розподіл акумульованих коштів на допомогу у боротьбі з COVID-19.

Загальна сума, яку уже вдалося акумулювати профспілкам Рівненщини уже становить 1 млн 361 тис. грн.


Нагадаємо, за ініціативи Федерації профспілок області було створено Фонд «Профспілкової Солідарності», який проводить збір коштів для надання фінансової допомоги медичним працівникам Рівненської області для закупівлі засобів індивідуального захисту: захисних костюмів, масок, респіраторів тощо.

Наразі спільними зусиллями до Фонду акумульовано 109,5 тис. грн. Отримані кошти вже надіслали у Костопільську, Сарненську, Дубенську Рокитнівську, Гощанську райлікарні, а також Центральну Рівненську міську та Рівненську обласну лікарні.

Найбільш активно включилися галузь освіти, лісники та культура.

Кожна членська профорганізація Федерації профспілкових організацій Рівненської області, теж проводила збір коштів у галузях. Загалом таким чином вдалося зібрати 324,2 тис. грн. Кошти вже надіслані у районні та міські лікарні нашої області.

Окремі трудові колективи, за ініціативи їх профкомів, зібрали та перерахували на допомогу медпрацівникам свій одноденний заробіток.

Це, зокрема, члени профспілки Прокуратури області - 52,0 тис. грн та працівники лісового господарства області - 567,9 тис. грн.


Рокитнівською районною організацією профспілки працівників освіти придбано медобладнання для Рокитнівської райлікарні на суму 90,0 тис. грн.


Рівненською обласною організацією профспілки працівників інноваційних і малих підприємств закуплено та передано у Рівненську міську лікарню засоби індивідуального захисту для медпрацівників.

Крім цього, обласними членськими профорганізаціями виділено 184,00 тис. грн на придбання засобів індивідуального захисту: дезінфекційних засобів, термометрів та інше для членів профспілки, щоб уберегти їх від інфікування на COVID-19.

Федерація профспілок Рівненщини закликає небайдужих долучатися.

Банк: Філія – РОУ АТ «Ощадбанк»
МФО: 333368
Р/р: UA183333680000026001302051996

Федерація профспілок Рівненської області

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень