Проект оновленого «Авангарду» в Рівному оприлюднять в лютому 2017

Про це в ефірі Радіо Трек повідомив міський голова Володимир Хомко

Проект реконструкції «Авангарду» мали презентувати ще в грудні, однак затримка виникла через те, що легкоатлети почали вимагати будівництво восьми доріжок.

Міський голова розповів, що на 2017 рік зарезервовано 60 мільйонів гривень на будівництво. В 2017 році буде зводитися фасадна трибуна і дві бокові. Саме останні можуть стати площею для розвитку бізнесу, розповідає Володимир Хомко:

Ці віражі нам для міста не потрібні, стадіону не потрібні. На них не буде сидячих місць, тільки стоячі. Тому ми готові віддати на умовах співфінансування бізнесменам, які зроблять там кафе, чи щось інше.

В наступному ж, 2018 році, буде проводитися будівництво другої центральної трибуни, де будуть розташовані роздягальні для спортсменів та ВІП-ложа.

Також проектом передбачається благоустрій території навколо стадіону – там буде створено рекреаційну зону.

Нагадаємо, фахівці прогнозують, що реконструкція «Авангарду» обійдеться місту в близько 200 мільйонів гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень