Продовжать роботу пральної машини: три копійчані засоби для очищення барабану від накипу

Він з’являється після тривалого користування

ТЕН пральної машини – це деталь, яка нагріває воду до потрібної температури. Через накипи техніка може вийти з ладу. Аби уникнути цього багато господинь купують спеціальні дорогі засоби, але можна обійтися і без них.

Три копійчані засоби допоможуть очистити пральну машинку і продовжити термін її служби.

Як очистити пральну машинку від накипу лимонною кислотою та оцтом

Спосіб №1

Додайте у відсік для порошку 25-30 г лимонної кислоти і запустіть порожню машинку на максимальну температуру прання та тривалість. Після прання потрібно перевірити барабан, манжети та шланг для зливу, щоб переконатися, що в ньому не залишилися частинки накипу. Робити таку процедуру можна раз на три місяці.

Спосіб №2

Таблетку для посудомийної машинки потрібно потовкти в порошок, додати 40 г лимонної кислоти, 10 чайних ложок миття посуду і десь 100 г води. Все ретельно перемішати, залити прямо в барабан і запустіть порожню машинку на тривале прання за температури 60 градусів.

Спосіб №3

Оцет і сода теж добре справляються з накипом. Для цього чверть склянки соди змішайте у рівних пропорціях з водою і додайте у відсік для порошку. А в порожній барабан залийте 400 мл 9% оцту. Запустіть цикл прання на 60 градусів.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень