Продавав горілку власного розливу: В гаражах у Рівному виявили «бізнесмена» (ФОТО)

Алкоголю у нього було майже на 250 ящиків

Незаконний бізнес організував 32-річний мешканець Рівного.

Без ліцензій та інших відповідних дозволів він організував схему незаконного виготовлення, зберігання та збуту алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку. Свій склад чоловік облаштував у гаражах одного з рівненських кооперативів, повідомляє прокуратура Рівненщини.

Під час обшуків в автомобілі рівнянина, а також у приміщеннях гаражів, якими користувався зловмисник, правоохоронці вилучили близько 5 000 пляшок сурогатного алкоголю, в різній тарі та з різними назвами.

 

Частина з них – у вигляді сировини у бочках, інша частина – вже розлита у пляшки, запакована у ящики та підготовлена до продажу. Загалом це було б майже 250 ящиків алкоголю.

Крім того, під час обшуків правоохоронці вилучили понад 3000 пачок цигарок на 500 тис. грн. Жодних документів на продукцію чоловік не надав.

Нині слідчі розв'язують питання про накладення арешту на вилучене та проведення необхідних експертиз.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень