Продавали горілку, бо «скрутне становище»: У Рівному викрили наливайку (ФОТО)

На ринку «Північний»

Сьогодні в обідню пору до одного з кафе у мікрорайоні «Північний» викликали поліцію.

Місцеві мешканці повідомили, що причиною скарги став незаконний продаж алкогольних напоїв.

В патрульній поліції Радіо Трек підтвердили цей факт.

Виклик надійшов о 12:20. Рівнянка повідомила, що в кафе на ринку «Північний» незаконно продають алкоголь. Коли патрульні прибули за адресою, в кафе були відвідувачі, які розпивали алкогольні напої. Вони сказали, що принесли їх із собою.

Продавчиня відмовилася будь-що пояснювати. Оглянувши заклад, патрульні виявили за барною стійкою 7 скляних пляшок по 0.5 л з алкоголем та без лецінзійних марок, а також пусту тару та лійку.

На місце події прибула власниця закладу. Жінка підтвердила, що ліцензії на продаж алкоголю не має та визнала свою провину.

Те, що в її кафе продавали алкоголь, жінка пояснила скрутним становищем, через яке вона змушена займатися такою діяльністю. На громадянку склали протокол за ч1 ст 164 КУпАП.


 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень