Продали, а потім вкрали? Рівненська поліція розшукала викрадений позашляховик в іншому місті

Новий власник тільки-но придбав авто

Про зникнення з подвір’я будинку автомобіля BMW X5 до поліції повідомив власник, 33-річний житель села Дроздинь колишнього Рокитнівського району.

Чоловік розповів правоохоронцям, що позашляховик придбав нещодавно у невідомих осіб. Авто було замкнене, а документи  залишились у салоні. 

Працівники управління карного розшуку вийшли на слід осіб, причетних до незаконного заволодіння транспортним засобом. Ними виявилися троє жителів колишнього Корецького району у віці 21, 22 та 26 років, двоє з яких орендували квартиру у Рівному.

Під час проведених санкціонованих обшуків за місцем проживання та реєстрації трьох зловмисників поліцейські виявили та вилучили пістолет, наручники, а також автомобіль Mercedes-Benz ML на іноземній реєстрації, за допомогою якого дісталися до місця злочину.

Викрадений позашляховик парубки залишили на стоянці супермаркету у Житомирі. Там його 26 лютого виявили й вилучили правоохоронці. Обидва транспортні засоби поміщені на територію спецмайданчика.

Троє зловмисників, які раніше в поле зору правоохоронців не потрапляли, наразі спілкуються зі слідчими. Санкція статті ККУ передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі, - повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень