Продали 16 дітей по $70 тисяч, у черзі на купівлю новонароджених було ще 160 іноземців (ВІДЕО)

В Україні це зробити порівняно дешево

Поліцейські повідомили про підозру членам ОЗГ за організацію торгівлі дітьми, яких продавали іноземцям нібито від сурогатних матерів. До складу організованої групи входило п’ятеро осіб, в тому числі двоє громадян однієї з країн Східної Азії та також лікар-уролог.

Вони створили товариство з обмеженою відповідальністю для надання посередницьких послуг у межах програми сурогатного материнства. «Послуги» коштували близько 70 тисяч доларів за одну дитину. Поліція виявила 16 фактів продажу дітей.

Рекламу про послуги розміщували на інтернет-платформах різних країн.

Схема була така: підшукували жінок у скрутному становищі, які за винагороду у 300-1000 доларів погоджувалися на фіктивні шлюби з іноземцями. Лікар, який входив до складу організованої групи, оформлював фальшиві довідки про протипоказання для вагітності цих «дружин». Тож ці пари нібито вдавалися до послуг сурогатних матерів, яким за виношування дитини платили 6-8 тисяч доларів.

Після народження немовляти жінка, котра вступила у фіктивний шлюб і вважалася матір’ю дитини, розлучалася і давала дозвіл батьку-іноземцю на вивезення її за кордон. Усе це парі, яка мала одержати цю дитину, обходилося у 70 тисяч доларів.

Поліцейські встановили 16 фактів продажу дітей. Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили чорнові записи, у яких зазначена інформація про ще 160 замовлень від іноземців.

 

Оперативники Департаменту міграційної поліції детально перевіряють кожен факт. Викрили організовану злочинну групу співробітники Департаменту міграційної поліції спільно зі слідчими Печерського управління Київської поліції.

Фігурантам  повідомлено про підозру у торгівлі людьми та службовому підробленні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень