Проблеми на роботі та у стосунках: яким знакам Зодіаку кінець березня обіцяє неприємності

Прогноз на кінець березня

afisha.bigmir.net

Березень ще неабияк встигне насолити кільком знакам Зодіаку, вважають астрологи. Фахівці закликають не падати духом, не опускати руки та прожити гідно усі неприємні ситуації, які підготувала доля.

Діва

Астрологи вважають, що найбільше відчують вигорання представники Дів, які останнім часом повністю присвячували себе роботі. Як ви вже могли помітити, бажану винагороду отримати не вдалося. Сильна втома, апатія та емоційне вигоряння застануть вас зненацька.

Астрологи радять не піддаватися депресивним настроям, а просто взяти паузу у робочих питаннях та трохи відпочити.

Дрібні проблеми можуть бути й в особистому житті. Партнер почне скаржитися на нестачу уваги з вашого боку. Оскільки ваш стан не надто ресурсний, то це ще більше тягне і без того дефіцитну енергію. Намагайтеся все пояснити коханій людині, і чесно скажіть, що потребуєте трохи часу для відновлення сил.

Рак

Всі проблеми будуть зосереджені на роботі. Ви потрапите до низки скандалів, які можуть похитнути вашу репутацію, самооцінку та самовпевненість. Така ситуація може вас сильно виснажити.

Астрологи радять намагатися уникати гострих діалогів та спірних тем. Будьте уважні до всього, що робите. Максимальна концентрація дозволить уникнути низки помилок та неприємностей.

 

Водолій

Зірки вважають, що ви відчуєте моральний занепад, адже дуже довго намагалися бути сильними для всіх і просто втомилися.

Ви дійсно сильна особистість, просто вам потрібно трохи видихнути та відпочити.

Припиніть на якийсь час комусь щось доводити й просто поживіть для себе. Це дасть неймовірний результат.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень