Пробіг автомобілів фіксуватимуть при кожній реєстрації і перереєстрації авто

Ініціативу уже зареєстрували у Верховній Раді

У Верховній Раді зареєстрували законопроєкт, який дозволить фіксувати пробіг при кожній реєстрації та перереєстрації автомобілів. 

Таким чином буде законодавчо закріплено норму фіксації показників одометра автомобілів при реєстрації та перереєстрації.

Крім того, фізичні та юридичні особи зможуть отримати інформацію про раніше зафіксований пробіг з реєстрів іноземних держав за VIN-кодом автомобіля, ще до його ввезення в Україну.

Експерти вважають, що хоч ці пропозиції висвітлені стисло й доволі конкретно, питань до них виникає більше, ніж наразі вбачається відповідей. Адже поки така фіксація не передбачає ніяких штрафів, наприклад у випадку, якщо пробіг виявиться меншим, ніж був зафіксований раніше.

Також Кабмін має забезпечити не тривалий, тільки на 2 місяці доступ до іноземних транспортних реєстрів, де б за допомогою VIN-коду можна було б отримувати інформацію про пробіг у країні попередньої реєстрації автомобіля.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень