Про 300% доплати медикам: кому вже виділили гроші на Рівненщині

А хто чекатиме

Працівникам екстреної допомоги на Рівненщині виділили понад півтора мільйона гривень на доплати. Про це повідомили в обласному управлінні охорони здоров’я.

Нагадаємо, що згідно з новим законом про соціальні гарантії, медики, які борються з поширенням коронавірусу, отримують надбавки 300% до зарплати. Медики госпітальних баз у Рівному та Сарнах отримають гроші пізніше, говорить керівник управління охорони здоров’я Рівненщини Олег Вівсяник:

Ми зробили відповідні розрахунки на доплату працівникам, які працюють вже місяць на госпітальних базах це Рівненська міська та Сарненська районна лікарні. Ми чекаємо змін до бюджету. Потім МОЗ нам виділить ресурси на проведення таких доплат.

Йдеться про доплати за березень, каже Олег Вівсяник. Розрахунки доплат управління зробило та надіслало в Уряд також для працівників інших госпітальних баз на Рівненщині. Усього в області їх є 5.

Вівсяник додав, що нині бригади, які цілодобово чергують в медзакладах, забезпечені житлом на базі медзакладів, харчуванням і побутовими умовами.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень