Про спокійне життя лише мріятимуть: На шість знаків Зодіаку чекає тиждень випробувань

Хто вони?

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Астрологи назвали шість знаків Зодіаку, які вже цього тижня натраплять на труднощі та розчарування. 

Овни

Можливі затримки або провали в проєктах, які ви вважали виграшними. Важливо не втрачати самовладання і знайти нові рішення для проблем, що склалися.  

Тельці

Є ймовірність, що ваші плани не принесуть очікуваного доходу, і ви відчуєте, що зусилля були витрачені даремно. Будьте обережні з великими покупками або вкладеннями.

Близнята

Нерозуміння або сварки з близькими людьми можуть загострити емоції, що призведе до непотрібних конфліктів. Постарайтеся бути уважнішими до слів і дій близьких вам людей.

Раки

Цього тижня можливі проблеми з родичами або побутові негаразди, які порушать ваш спокій. Ці труднощі можуть викликати стрес і розчарування, але важливо зберігати терпіння і шукати компроміси.

Скорпіони

Колеги або начальство можуть створити для вас неприємні ситуації, які викличуть розчарування в професійному середовищі. Постарайтеся уникати непотрібних суперечок.

Козороги

Ваші зусилля можуть зустріти несподівані перешкоди. Ймовірно, ви відчуєте, що все йде не за планом. Це може підірвати вашу впевненість у собі, але не дозволяйте невдачам бути сильнішими за вас.

Джерело: УНІАН  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень