Про смерть батька повідомила донька: Деталі вибуху на городі неподалік Рівного (ФОТО)

Загинув 60-річний чоловік

Напередодні у селі Городок біля Рівного стався вибух гранати. Джерела Радіо Трек повідомили, що чоловік скоїв самогубство. Трагедія сталася напередодні ввечері. Про це ми писали тут:

У поліції надали такі деталі:

Неподалік Рівного чоловік підірвав себе гранатою: у село з'їхалися всі спецслужби

Про подію до поліції повідомила його донька, 27-річна жителька села Городок. Правоохоронці встановили, що 60-річний мешканець Рівненського району покінчив з життям, підірвавши боєприпас.

Поліцейські вибухотехнічної служби обстежили місце події та встановили, що вибухнула граната «Ф1». Фахівці вилучили її металеві уламки та скеровуватимуть на експертизу.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство із відміткою «самогубство»). Деталі трагедії та походження боєприпасу встановлюють слідчі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень