Приїхали вбивати українців. 8 російських зірок та їхніх родичів, яким Кремль остаточно «промив мозок»

Ці актори та музиканти вирішили, що роль гарматного мʼяса – саме те, що потрібно

Більшість російських зірок-«патріотів» демонструють свою провоєнну позицію на світських заходах у Москві чи в концертних залах подалі від лінії фронту, однак є винятки. Ці актори та музиканти вирішили, що їм набридла слава, а роль гарматного мʼяса – саме те, що потрібно.

Вони вирушили на передову зі зброєю в руках вбивати українців, але вже отримали та продовжують отримувати відсіч від ЗСУ. 

Андрій Решетін

Ексучасник гурту «Аквариум», 60-річний Андрій Решетін, добровільно вступив до першої фронтової творчої бригади. Його роль – розважати терористів музикою, але за необхідності артист може вбивати українців.

Михайло Мамаєв

Зірка фільмів «Віват, гардемарини!» та «Гардемарини» Михайло Мамаєв у свої 57 років вирішив, що пожив достатньо. Зважаючи на соцмережі, він на війні перебуває «для краси», читаючи вірші та знімаючи окупантів у свій блог.

Георгій Тесля-Герасимов

45-річний актор поїхав на передову «торгувати обличчям». Він підтримує вбивства українців та ще й хоче зняти про це кіно.

Син акторки Яни Поплавської Клим

Син актриси Яни Поплавської, відомої за роллю у фільмі «Червона Шапочка», Клим добровільно вирушив на передову, щоб зняти фільм, а потім залишився там рятувати життя окупантів.

Євген Колясніков

Наприкінці 2022 року Збройні сили України ліквідували головного актора російського фільму «Ванька» Євгена Коляснікова. До військ рф він приєднався добровільно, а обрав для цього групу «Запад-Ахмат».

Павло Устинов

Жертва мобілізації Устинов не надто рвався на фронт, але повістка в руки у 2023 році різко змінила його позицію. Довго він там не протягнув – дістав поранення і пішов у «відпустку».

Сослан Фідаров

Актор Фідаров став частим гостем на Донеччині з 2014 року. Почалося з «гуманітарної допомоги», а закінчилося зброєю, яку він направив на українців.

Брат актора Антона Шагіна Костянтин

Раніше родичі не надто часто спілкувалися, але дізнавшись, що Костя вирушив на фронт у вересні 2022 року, Шагін вирішив попіаритися перед Кремлем. Раптова «братська» любов з головою накрила путініста, і він розхвалив брата, який взяв повістку і погодився стати вбивцею.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень