ПриватБанк блокує перекази з картки на картку: чому неможливо відправити й отримати гроші

Як пояснили в самому банку, це пов'язано зі встановленими лімітами

Деякі клієнти державного ПриватБанку стикаються з обмеженням кількості переказів із картки на картку, зокрема у «Приват24». Як пояснили в самому банку, це пов'язано зі встановленими лімітами – не більш як 100 вихідних і не більше ніж 100 вхідних переказів по Україні на місяць.

Обмеження ввели в межах боротьби з тіньовими економічними операціями. При цьому воно не зачіпає 99,7% клієнтів, які за статистикою здійснюють менше ніж 100 переказів на місяць, заявили 13 жовтня в ПриватБанку.

 Обмеження діють для карток VISA та MasterCard.

Для міжнародних переказів діють інші ліміти: не більше ніж 25 операцій для відправника та 30 операцій для одержувача. Розрахунковий період – такий самий, як для переказів по Україні, з 1 по 30 або 31 число календарного місяця.

Найчастіше від наявності обмежень страждають ті, хто користується особистою карткою для отримання грошей за продаж товарів в інтернеті. У ПриватБанку пояснюють: вести таку діяльність незаконно. 

Тому для таких випадків потрібно відкривати картку ФОПа або особи, що здійснює незалежну діяльність.

Окрім того, діють винятки. Ліміти не поширюються на благодійність, а також збір грошей на лікування або інші волонтерські проєкти. Щоб такий переказ не заблокували, клієнту потрібно звернутися в службу підтримки «Привату» телефоном або онлайн. У процесі буде потрібно підтвердити мету переказу за допомогою посилань із соцмереж або документів, які свідчать про ведення благодійної діяльності.

Ліміт із картки буде знято протягом доби.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень