Притягують гроші, як магніт: ці знаки Зодіаку привертають до себе багатство

Астрологи розповіли, кому зі знаків Зодіаку щастить з грошима

Те, під яким знаком Зодіаку людина народилась, може впливати на залучення грошей. До того ж різні знаки застосовують до грошей різну філософію: одні витрачають усе й одразу, інші вміють накопичувати.

Телець

Представники цього знаку дуже цілеспрямовані. Тельці хочуть жити в розкоші, для цього вони готові нескінченно трудитися. Вони не надто щедрі, але і не скупердяї.

Близнята

Для Близнят гроші – це, перш за все, спосіб досягти свободи та незалежності. Вони розуміють, що гроші дають можливість подорожувати, смачно їсти та просто жити щасливо. Також варто знати, що Близнята можуть як збирати гроші на велику мету, так і витрачати все зароблене одразу - залежить від настрою.

Рак

Представники цього знаку вміють збирати гроші. Вони, перш за все, хочуть безбідно жити та відчувати себе захищеними, особливо в старшому віці. Раки часто дуже бережливі, через що нерідко можуть здаватися навіть скупердяями.

Лев

Леви люблять жити в багатстві і розкоші. До них часто звертаються друзі та родичі, і це не найкращим чином відбивається на фінансовому благополуччі Лева. Проте ці котячі вміють заробляти гроші та швидко покращувати фінансову ситуацію.

Скорпіон

Вони завжди досягають своєї мети, при цьому досить щасливі. Скорпіонам зазвичай не потрібні гроші самі по собі, їм досить гарного життя, яке вони дають. Люди цього знака чудово розуміють усі переваги грошей, тому вони обов’язково знайдуть спосіб заробити на втілення своїх бажань.

Джерело: GSMinfo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень