Принижувала учнів у ліцеї Рівного: відомо, як покарали вчительку (ФОТО/ВІДЕО)

На інцидент відреагували й у представництві Уповноваженого Верховної Ради з прав людини

Вчительку, яка кричала на учня у 18-му ліцеї Рівного – звільнили. Про це повідомили на сторінці міської ради. У навчальному закладі триває службове розслідування щодо надання послуг з організації харчування приватним підприємцем.

Враховуючи виявлені недоліки, уже оголошено догани директору закладу та заступнику директора з навчально-виховної роботи, відповідальної за організацію харчування у закладі.

Крім того, Управлінням освіти направлено лист-клопотання до Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області щодо залучення їх спеціалістів до перевірки.

Нагадаємо, у Рівненському ліцеї №18 розгорівся скандал через відео, яке оприлюднили у мережі учні.

На кадрах підліток дістає зі шматка піци нитку. Згодом у місцевих телеграм-каналах з’явилося ще одне відео, на якому працівниця школи демонстративно принижує та обзиває школяра, за те, що той «злив» кадри у соцмережі.

Відреагували на інцидент й у представництві Уповноваженого Верховної Ради з прав людини у Рівненській області. Вони направили відповідний лист до Управління освіти, аби отримати пояснення щодо ситуації.

Представник Уповноваженого на Рівненщині Олександр Корнійчук наголосив, що така поведінка порушує права дитини на гідне ставлення. Відомо, що вчителька, яка публічно принижувала учня, виявилася його рідною тіткою. У школі їй винесли догану.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень