Принесіть цю квітку у дім і забудете про негаразди: народні прикмети

Ця рослина володіє великою магічною силою

Езотерики відзначають, що лаванда здатна захищати будинок від негативної енергетики, сприяє одужанню хворих людей і захищає закоханих від впливу недоброзичливців.

Також у народі вважають, що ця квітка здатна виконувати бажання та приваблює добрі сили і кохання в дім.

Здавна існувала традиція вішати букетик з квітів лаванди біля входу в будинок, щоб захистити його від злих людей. Крім того, клали квіти лаванди в мішечок-оберіг, щоб відлякувати злих духів.

Допоможе лаванда і в любовних справах. Згідно з повір'ями, якщо розвісити у будинку пучки лаванди, то скоро можна зустріти свого судженого.

Використовувати квітку можна і для проведення різних медитацій. Аромат рослини допомагає розслабитися, сконцентруватися на чомусь важливому і глибше заглянути в себе.

За допомогою лаванди можна очистити приміщення, в якому знаходиться людина. Наприклад, якщо регулярно пропалювати в будинку свічку з ефірною олією лаванди, то можна очистити енергетику від негативу і наповнити його чистотою, світлом, спокоєм.

Студентам можна брати з собою на іспит оберіг у вигляді мішечка, наповненого сухою лавандою. Рослина дозволяє зосередитися, загострює розум, надає впевненість у своїх знаннях і сприяє везінню в навчанні.

Якщо горщик з лавандою поставити в спальню, то він принесе мир у стосунки подружжя.

Лаванда будинку в горщику вважається кращим засобом від втоми - вона допомагає швидко відновити сили після важкого робочого дня або складних переговорів.

Якщо лаванда засохла у горщику, не варто засмучуватися. Згідно з прикметами, рослина відвела від вас біду, ввібравши весь негатив, який надходив зовні та зсередини будинку.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень