Принцеса Діана все знала: її пророцтво щодо королеви Камілли справдилося

Вона відчувала, що щось не так

Принцеса Діана була першою дружиною короля Чарльза. В шлюбі вона народила двох дітей - Вільяма, принца Уельського і принца Гаррі, герцога Сассекського.

Офіційно вони з Чарльзом були чоловіком і дружиною 15 років. Принцеса Уельська знала, що Чарльз має роман з Каміллою Паркер-Боулз, і публічно говорила про це у програмі «Панорама», коли дала інтерв'ю Мартіну Баширу в 1995 році.

Ще коли Діана була принцесою Уельською, вона передбачила й те, що союз її чоловіка Чарльза та Камілли буде дуже міцним. Так, Діана та Чарльз офіційно розлучилися 1992 року.  

Діана трагічно загинула в автокатастрофі в Парижі 1997 року. Принц Чарльз одружитися з Каміллою через вісім років після її загибелі. Їхнє весілля відбулося 9 квітня 2005 року. Вони й досі подружжя, спільних дітей у них немає.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень