Принцеса Діана передбачила майбутнє свого сина Вільяма: що вона сказала (ФОТО)

Він — перший у лінії успадкування престолу

Принцеса Уельська Діана передбачила майбутнє принца Вільяма. Про це стверджує королівська експертка Дженні Бонд. Мовляв, їй це стало відомо під час однієї із зустрічей у Кенсінгтонському палаці.

- Діана обсипала Вільяма обіймами і поцілунками, як і Гаррі, але Вільяму довелося винести на собі основний тягар деяких емоційних потреб Діани.

 

Коли її шлюб руйнувався, вона зверталася за підтримкою до Вільяма, а він, як відомо, передавав їй серветки та записку під двері ванної, намагаючись втішити її, коли вона плакала, — згадує пані Бонд.

Вільям, ймовірно, знав про подружні проблеми більше, ніж будь-який підліток повинен був знати, каже Дженні Бонд. І, звичайно ж, королівський шлюб завжди був у заголовках газет.

- Я пам'ятаю, як розмовляла з принцесою під час поїздки до Японії. Біографія Чарльза, написана Джонатаном Дімблбі, щойно була опублікована.

 

Вона сказала мені, що заголовки, які вона породила, були неймовірно образливі для Вільяма і Гаррі, і вона не хотіла, щоб вони побачили цю книжку.

Також принцеса Уельська розповідала Дженні про майбутнє, яке чекало на її старшого сина, і чому вона відчувала, що країні «пощастило» з ним.

- Вона також сказала мені, що Вільям відчував тягар своєї долі. На відміну від інших молодих людей, у нього ніколи не буде свободи вибору роботи або напряму свого життя.

 

Він був народжений, щоб стати королем, і це, звичайно, відрізняло його від усіх решти хлопчиків і дівчаток, навіть від його брата.

 

Але Діана дуже вірила у Вільяма і сказала мені, що, на її думку, країна зрозуміє, що нам «дуже пощастило мати таку людину, як Вільям», і я думаю, що її слова звучать правдиво і сьогодні.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень