Прилетіли СУ-30: на білоруський аеродром за 130 км від Рівненщини РФ стягує винищувачі? (ФОТО)

Окрім того, напередодні до Білорусі прилетів путін та Янукович

На білоруський аеродром Барановичі, який знаходиться за трохи більш як 130 км від кордону з Рівненщиною, прилетіли ще два винищувачі Су-30СМ ВКС РФ. За інформацією «Беларускі Гаюн», 23 травня на аеродром «Барановичі» з Бутурлінівки (РФ) прилетіли два винищувачі Су-30СМ ВКС РФ.

Зараз на аеродромі в Барановичах постійно знаходяться два розвідувальні літаки Су-24МР і щонайменше чотири винищувачі Су-30СМ ВКС РФ (наразі їх мінімум шість). Також на аеродромі «Ліда» є літак Іл-22ПП ВКС РФ.

Останні два винищувачі прилетіли для супроводу бортів-близнюків Путіна. Як довго вони залишатимуться у Барановичах, поки не відомо.

Напередоні до Білорусі прилетіли путін та новий міністр оборони рф Андрій Бєлоусов. Окрім того, помітили літак Януковича. Про це повідомила моніторингова група «Беларускі Гаюн». Прибуття путіна до Білорусі підтвердили офіційно. Він приїхав разом з делегацією російських посадовців та зустрівся з Лукашенком.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень