Приємні зізнання – Тельцям, додаткові кошти – Водоліям: гороскоп на 10 жовтня

А Козорогів чекають приємні романтичні перспективи

ОВНИ

Вас чекають невеликі неприємності протягом усього дня. Намагайтеся не заводитися, щоб зовсім не зіпсувати собі настрій.

ТЕЛЬЦІ

Хтось зізнається вам у своїх почуттях. Ця людина може бути вам не дуже симпатичною, але не варто відразу ж відмовляти їй, адже зовсім скоро ви можете змінити свої погляди.

БЛИЗНЯТА

Зорі рекомендують не витрачати гроші на не зовсім важливі речі, оскільки незабаром буде можливість вигідно їх вкласти.

РАКИ

Цього дня добре займатися питаннями, пов’язаними з нерухомістю. А ось в особистому житті можливі розчарування. 

ЛЕВИ

Ви гарно проведете час цього дня, чим би не займалися. Навіть звичайна прогулянка принесе вам багато насолоди. Намагайтеся втримати свій позитивний настрій.

ДІВИ

Вам не вдасться залишитися наодинці зі своїми думками, бо вас постійно відволікатимуть домашні справи. Це вас дратуватиме, але намагайтеся зробити усе, щоб уникнути конфліктів.

ТЕРЕЗИ

Не варто довіряти всім, хто запропонує вам фінансову вигоду. Взагалі краще відкласти на інший час будь-які фінансові операції.

СКОРПІОНИ

Вам доведеться спілкуватися з людиною, яка висмокче усі ваші сили та енергію. Як наслідок ви будете почуватися виснаженими і спустошеними. Намагайтеся уникнути цієї зустрічі або перенесіть її на інший день.

СТРІЛЬЦІ

Не поспішайте діяти й приймати рішення. Потрібно все добре обдумати, бо розплата за помилку може бути надто високою.

КОЗОРОГИ

У вас буде можливість зав’язати нове знайомство романтичного характеру. Не виключено, що з цією людиною вас познайомлять друзі, тому не відмовляйтеся від спільних посиденьок.

ВОДОЛІЇ

Можливо, вам доведеться вирушити в дорогу. І хоч це не входило у ваші плани, але так ви зможете розвіятися та заробити додаткові кошти.

РИБИ

Робіть все вчасно. Не відкладайте навіть найпростіші справи на потім, бо цього дня доля запропонує вам цікаву пригоду. Буде шкода, якщо доведеться відмовитися.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень