Прихисток переселенцям: куди звертатись на Рівненщині (КОНТАКТИ)

Інструкції

Інформацію для вимушено переміщених осіб, які шукають прихистку на Рівненщині, а також тих, хто бажає його надати, оприлюднили у соцслужбах.

 - Зважаючи на загрозливу ситуацію, особливо в тих населених пунктах України де ворог здійснює інтервенцію, мирне населення змушене покидати зону підвищеної небезпеки.

 

Тому ПРОПОНУЄМО ДОПОМОГУ тим із них, хто прямує на захід і розглядає можливість зупинитись на Рівненщині (сам/-а або з сім’єю).

 

Головне управління Національної соціальної сервісної служби у Рівненській області з 25 лютого починає приймання дзвінків на «гарячу» телефонну лінію 0362 400 100 для координації роботи з внутрішньопереміщеними особами, - повідомляє обласна соціальна сервісна служба Рівненщини.

Працівники сервісної служби готові у цілодобовому режимі приймати дзвінки, консультувати, сприяти поселенню якщо Ви:

евакуювались і шукаєте житло для тимчасового проживання;

 

хочете запропонувати своє житло для розміщення внутрішніх переселенців.

Нагадуємо, номер гарячої лінії сервісної служби 400 100 безплатно зі стаціонарних телефонів (з мобільних і міських телефонів інших міст набирайте код 0362 400 100).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень