Прибуток чи переконання – Рибам, прощання з боргами – Близнятам: гороскоп на 21 січня

А Козороги можуть зіпсувати ідеальне побачення

ОВНИ

Вам вдасться владнати непорозуміння, яке ледве не переросло у серйозну сварку. Ваші дипломатичні таланти вражатимуть.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться успішно компенсувати нестачу енергії та впевненості у своїх силах, тому до наступного тижня ви будете готовими, як ніколи.

БЛИЗНЯТА

У вас з’явиться можливість роздати свої борги – і матеріальні, і енергетичні. Будьте сміливішими у своїх бажаннях і все буде!

РАКИ

Вам треба більше уваги та ніжності – не соромтеся сказати про це своїй половинці. Але пам’ятайте, що потрібно не лише брати, але й віддавати.

ЛЕВИ

Цього дня ви зможете нейтралізувати недоброзичливців, причому, без особливих зусиль. Послідовність дій дозволить раціонально використовувати і сили, і ресурси.

ДІВИ

Ваше прагнення постійно грати провідну роль, може похитнути спокій у родині. Вчіться прислухатися до інших.

ТЕРЕЗИ

Можливі ситуації, які призведуть до серйозних змін у вашому житті. Матеріальний стимул допоможе вам зібратися та діяти у правильному напрямку.

СКОРПІОНИ

Уникайте конфліктів з близькими, бо вони можуть призвести до вкрай неприємних наслідків. Зверніть увагу на свою поведінку та зумійте вчасно «прикусити язика».

СТРІЛЬЦІ

Можливі незначні фінансові негаразди та переживання про майбутнє. Спробуйте зіграти на випередження.

КОЗОРОГИ

Ваше прагнення до лідерства цього дня буде особливо помітним, тому намагайтеся не зіпсувати вечір, який ідеально підходить для романтичного побачення.

ВОДОЛІЇ

Вам захочеться сховатися від проблем та побути на самоті. Зорі нагадують, що краще не накопичувати проблеми, а вирішити їх одразу. 

РИБИ

Зараз вам потрібно більше думати про власні прибутки, ніж про відстоювання своїх поглядів та переконань. Стримуйте бажання виділитися з-поміж інших.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень