«Заборонити діяльність Рівненської міської ради» просять президента

Відповідну петицію зареєстрували на сайті голови держави

Ініціатор звернення – рівнянин і музикант Микола Лебедь.

Текст звернення подаємо без змін:

Ми, Рівняни, звертаємося до Президента з вимогою заборонити діяльність Рівненської міської ради, як такої, яка підриває основи національної безпеки, норм честі і моралі, культурного та соціального розвитку міста Рівного та Рівненщини загалом.

 

Будучи відповідальними за розвиток та поліпшення умов життя жителів міста та краю і прикриваючись темами війни в країні та захистом сімейних цінностей, чиновники займаються дерибаном міської землі; розвитком власного бізнесу; кришуванням видобутку бурштину; саботажем культурних та екологічних ініціатив, направлених на поліпшення благоустрою міста та підняттям індексу щастя рівнян;

 

приймають абсурдні та незаконні рішення щодо заборони святкування різного роду свят та масових заходів, дестабілізуючи соціальне життя рівнян та порушуючи право громадянина на свободу свого світогляду і віросповідання, думки і слова, на вільне вираження своїх поглядів і переконань, закріплене в статті 39 Конституції України. 

 

Всією своєю діяльністю депутати міської ради сприяють відтоку творчої, освідченої, ініціативної молоді з міста та перетворюють раніше квітучий культурний центр Рівненщини в центр секонд хендів, торгових точок та пивнух, пропагують несмак та шароварщину.

Звернення на сайті президента оприлюднили 24 грудня. Петицію підтримала 21 людина з 25 тисяч, необхідних для розгляду.

Збір підписів ще триватиме 71 день.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень