Президент НК «Верес» просить 8 мільйонів з бюджету Рівного

Із таким проханням до депутатів Олексій Хахльов прийшов на сесію Рівнеради.

В обмін він на камери пообіцяв, що після завершення реконструкції стадіону «Авангард» команда повернеться у Рівне.

Міський голова каже, що 8 мільйонів, які просить Хахльов – посильна сума для бюджету Рівного, а от чи це доцільно – вирішить спеціально створена комісія депутатів, говорить Володимир Хомко:

- Ну, вони просять 8 мільйонів. Ясно, що сума не буде більшою цієї. Менша – напевно. Але, яка буде – побачимо. Не хочу втручатися у роботу цієї комісії, хай радяться з громадськістю. Кошти у нас є, в принципі, це можливо. Чи доцільно – хай робить висновок комісія. А от зараз виникла попутно ідея розробити програму. Ми би в цю програму включили підтримку футболу в цілому, не тільки «Вереса» і поля зі штучним покриттям, і будівництво основного стадіону, щоб не просто так фінансували, а по програмі, і підтримка «Вереса», якщо це прийде до такого рішення. Розробимо таку програму і я думаю, що це дуже слушне рішення.

Тож чи давати 8 мільйонів "Вересу" з міського бюджету – комісія, до якої входять представники усіх фракцій Рівнеради, має вирішити до наступної сесії.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: НК "Верес"
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень