Розпочали прийом заявок на отримання найвищої відзнаки Рівного

До 1 лютого прийматимуть пропозиції щодо претендентів на здобуття міської літературної премії імені Уласа Самчука

На премію щорічно висуваються літературні твори, опубліковані окремими книгами чи в журналах, інших друкованих виданнях, які вийшли друком протягом останніх трьох років, але не пізніш як за два місяці до їх висунення на здобуття нагороди.

Премія є персональною, присуджується авторові один раз за життя. У минулі роки її лауреатами ставали письменники Василь Басараба, Євген Шморгун та Петро Велисик.

Додамо, що міська премія імені Уласа Самчука в галузі літератури заснована на вшанування великого українського письменника Уласа Самчука і є найвищою в місті відзнакою. Вона присуджується до його дня народження (20 лютого), починаючи з 2013 року. А розмір нагороди становить 5 тисяч гривень.

Тож документи на здобуття Премії потрібно подавати в управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради до 1 лютого за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 15. Довідки за тел. 260837, 260837; email: turism70@ukr.net . 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень