Премія за найвищі бали ЗНО: випускникам Рівненщини невдовзі виплатять довгоочікувані винагороди

Скільки грошей дадуть випускникам?

18 випускників з Рівненщини, які цьогоріч склали ЗНО на 200 балів, вже найближчим часом отримають обіцяні грошові премії. Нині обласне управління освіти збирає дані цих учнів, аби відкрити  їм особисті банківські картки та перерахувати гроші.

Винагороду у розмірі 5 тисяч гривень за найвищі бали на незалежному оцінюванні отримають усі випускники Рівненщини не залежно від того, де вони проживають, повідомив начальник управління освіти Петро Коржевський:

Зараз ідуть технічні процеси. Кожній дитині треба завести рахунок. Зв'язуємося з ними, організовуємо. Кошти на рахунках у нас вже є. Залишилося тільки унормувати все, аби кожна дитина отримала кошти.

 

Гроші за ЗНО отримають усі не залежно від того, звідки дитина та де навчалася. А ті учні, які мають 400 балів за ЗНО отримають вдвічі більшу суму (ред. 10 тис. грн).

Варто зауважити, що винагороди за найвищі бали на ЗНО на Рівненщині виплачуватимуть і наступного року.

Це наша ініціатива, яку підтримала обласна адміністрація та обласна рада і ми будемо кожного року намагатися мотивувати дітей. Для нас це справа честі, – зауважив Петро Коржевський.

Головний освітянин області також зауважив, що окрім премій за ЗНО винагороди отримають і призери конкурсу малої академії наук та інших конкурсів.  

Тим часом в управлінні освіти Рівного РАДІО ТРЕК повідомили, що учні, які цього року склали ЗНО на 200 балів, не отримають 5 тис. грн.

Начальник міського управління освіти Богдан Турович розповів:

Богдан Турович

Міський голова сказав, що будемо давати премію і дав доручення розробити положення.

 

Відповідне положення розробили, але діяти воно почне вже з наступного року. Адже коли відбулися ЗНО і оголосили результати, то учні вже були відраховані зі школи. Тому ми вже не можемо їм по лінії освіти надавати кошти за ЗНО

 

А от тим учням, які наступного року будуть складати ЗНО, це вже додатковий стимул.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень