Прекрасний пес, якого я не пораджу іншим: Про яку породу йдеться

Вона доволі відома

 

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Коли з'явилися кавказькі вівчарки, достеменно невідомо. Однак це було дуже давно. Ще древні ассирійці розповідали один одному про здоровенних гірських собак, а це було аж 4 000 років тому. 

У давнину кавказькі вівчарки часто мали сутички з вовками. Через це господарі купірували своїм вихованцям вуха. Так собаки отримували менше травм і були менш уразливими перед диким звіром.

Зараз кавказькі вівчарки досягають 70 сантиметрів та мають 80 кіло ваги.

Собаки ставляться добре лише до господаря та його родичів. Тож коли на дворі є такий пес — двері в будинок можна не зачиняти.

З таких собак виходять чудові службові пси поліції або прикордонної служби. А ось тримати його вдома — це ще те збочення.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень