Представникам 4 знаків Зодіаку друга половина листопада принесе удачу

Астрологи назвали щасливчиків

Кінець осені принесе удачу кільком знакам Зодіаку, пише видання SlovoFraza.

Овен

Листопад для Овнів буде вдалим. Дякувати за щедрі подарунки варто не тільки долі, а й власним силам і старання. Уважно придивляйтеся до проєктів і пропозицій, оскільки є всі шанси реалізувати фінансовий задум і заробити трохи грошей. Особливо пощастить Овнам, які зустрінуть свою другу половинку. Ви зможете створити серйозні та міцні стосунки, дуже гармонійну пару.

Рак

Кінець осені Ракам буде сприятливим, всі обставини почнуть підлаштовуватися під ваші потреби. Найсміливіші та незвичайні ідеї вдасться реалізувати в короткі терміни. Ваша тактика буде правильною на всі 100%, тож не піддавайтеся сумнівам або тиску.

Лев

Друга половина листопада гарантує Левам удачу і везіння. Активні та цілеспрямовані представники цього знака Зодіаку отримають царський подарунок. Ви зможете стрибнути вище голови та навіть отримати підвищення на роботі. У відносинах з близькою людиною також будуть позитивні зміни, у вас вийде знайти спільну мову, уникнути розбіжностей і конфліктів.

Стрілець

Кінець листопада принесе Стрільцям матеріальну стабільність, гроші будуть самі йти в руки. Але варто бути обережними з великими витратами. Позитивні зміни можливі у сфері професійної діяльності. Вибирайте тільки найприбутковіші проєкти і отримаєте максимальну віддачу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень