Бурштинокопачів спіймали "на гарячому"

На Сарненщині поблизу Селищанського гранітного кар`єру працівники міліції виявили двох молодиків, які видобували бурштин

Проте, видобути каміння вони так і не встигли,  розповідає інспектор сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Любов Гуда:

 

Двоє дільничних інспекторів міліції Сарненського районного відділу на полі поблизу Селищанського гранітного кар`єру виявили двох молодиків, які за допомогою мотопомпи незаконно видобували бурштин-сирець. У місцевих жителів 19-ти та 23-х років міліціонери вилучили мотопомпу, два шланги та шрайбер. Хлопці не встигли ще видобути каміння, оскільки «нагрянули» дільничні райвідділу.
 

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає штраф або ж позбавлення волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Рівному на зйомній квартирі СБУ вилучила понад центнер бурштину та зброю.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: бурштин
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень