Правоохоронці викрили молодика, який скоїв розбійний напад на рівнянина

Це 18-річний хлопець

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції вийшли на слід зловмисника, який 28 листопада розпилив сльозогінний газ і відкрито заволодів грішми та телефоном 27-річного рівнянина.

Правоохоронці затримали 18-річного жителя села Тайкури та повідомили йому про підозру.

Обоє чоловіків познайомилися на вулиці Набережній обласного центру, розговорилися та пішли посидіти у кафе. Коли за годину вийшли із закладу, 18-річний житель Рівненського району, який побачив, що новий знайомий має гроші, пирснув із газового балончика в обличчя, забрав сумку з дорогим мобільним телефоном, 3500 тисячами гривень і посвідченням водія.

Потерпілого, який отримав хімічні опіки, після надання медичної допомоги відпустили.

У результаті проведених розшукових заходів оперативники встановили особу нападника та затримали його. Молодик зізнався у скоєному злочині та повернув викрадене потерпілому.

У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 187 Кримінального кодексу (розбій) йому повідомили про підозру. Санкція інкримінованої йому статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень