Правоохоронці у Зорі вилучили бурштин і наркотики

Їх у гаражі зберігав 28-річний місцевий житель

Напередодні поліцейські виявили та вилучили у господарстві 28-річного жителя села Зоря що у Рівненському районі 1 кг 200 грамів бурштину-сирцю, 500 грамів марихуани та метамфетамін.

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки, на підставі ухвали суду поліцейські провели санкціонований обшук за місцем проживання чоловіка. Правоохоронці виявили у будинку та підсобному приміщенні поліетиленовий пакет із бурштином-сирцем, 10 паперових згортків, в яких містилася подрібнена суха речовина зеленого кольору, схожа на марихуану, загальною вагою 500 грамів та три грами метамфетаміну. Усе вилучене направлено на дослідження.

У кримінальних провадженнях за фактами придбання або збуту майна, завідомо здобутого злочинним шляхом, незаконного виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту розпочаті досудові розслідування за частинами 1 статей 198, 309 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення 28-річному чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень