Правоохоронці показали, ЩО викопали на території відділу поліції (ФОТО)

А це – майже 300 одиниць вибухонебезпечних предметів і зброї

Учора під час розбирання старої будівлі, яка розташована за кілька метрів від новозбудованого приміщення Острозького відділу поліції, бригада робітників виявила зброю та боєприпаси часів Другої світової.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та працівники вибухотехнічного відділу Нацполіції. Вони вилучили цілий арсенал зброї та боєприпасів:

частини гвинтівки з маркуванням та кулемета, гвинтівку зі зміненою конструкцією, дерев’яну шкатулку зі 113-ма патронами різного калібру, пів сотні кулеметних стрічок, 11 касет з 55-ма патронами, ще 57 патронів насипом, а також 12 різних гранат, два запали до гранат і пістолет «Штаєр» зразка 1912 року.

[media=152557][media=152559]

Нині вирішують питання щодо подальшого їх знешкодження.

Також на місці події виявили посвідку, яка дозволяла громадянину пересуватися окупованою фашистами територією, а ще - коробку з сірниками, зазначив очільник поліції Рівненської області Валерій Самчук.

Ці речі разом з кількома одиницями зброї збираються передати до Острозького краєзнавчого музею.

Зазначимо також, що на місці події продовжують працювати спеціалісти-вибухотехніки. А для більш детального дослідження земельної ділянки до роботи залучили екскаватор.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень