Право на нерухомість підтверджується лише через Інтернет

З 1 січня 2016 року під час реєстрації нерухомості свідоцтва та витяги на спеціальних бланках – не видаються. Факт володіння нерухомим майном тепер оформлюється лише в електронній формі. Докладніше розповідає  керівник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило:

Додамо, що особа, яка реєструє за собою право власності, за бажанням може замовити в реєстратора інформаційну довідку, яка коштує 35 гривень. Проте, на ній не ставлять ні офіційних печаток, ні підписів. У Міністерстві юстиції запевняють, що така довідка має унікальний код і є офіційним документом.

Зауважимо, що кожен охочий може самостійно отримати необхідну йому інформаційну довідку онлайн на сайті Міністерства юстиції України та за потреби роздрукувати. Така послуга коштуватиме близько 17 гривень.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень