«Це пекельна, часом невдячна робота», - правда про роботу в патрульній поліції Рівного

Прес-секретар патрульної поліції Рівного описала плюси і мінуси роботи поліцейського

Зробила це Оксана Юрченко, щоб мотивувати вступати у патрульну поліцію, причому робити це свідомо:

Вже кілька днів думаю про мотиваційний пост стосовно набору. Ну типу, ей, давайте, приєднуйтесь, в нас тут так весело! Еге-гей! Всі до нас! Купа смайлів. Репост, будь ласка! І не можу.

 

Та не весело тут ні грама! Це пекельна, часом невдячна робота з ненормованим графіком і ненормованим суспільством, яке виявилось геть не готовим до тих реформ, які зі скрипом і потугами ледь рухаються. І не дарма ми шукаємо людей до 35 років, бо треба мати залізне здоров'я і таку саму залізну витримку. Та і не робота це зовсім, це СЛУЖБА, служіння, місія в якій готовність до самопожертви чи не найголовніша риса.

За словами Оксани Юрченко, що бути поліцейським, потрібно вміти не спати, не їсти, зібратись за 30 хвилин і прибути з будь-якого куточка міста, зупинити кров, зупинити злочинця, зупинити себе, коли хочеться з ноги завалити хаму-порушнику, а не можеш.

Ти на службі. Як в церкві. Причому безперервність, це - як прокляття, бо якщо ти закуриш чи припаркуєшся десь в нестановленому місці, тебе обов'язково заклюють і розмажуть по стіні, навіть якщо ти приїхав на похорони власної матері.

 

Що ще я забула? Про суди ви і самі все знаєте, про "активістів" теж. Про те, як втрачають свідомість найміцніші я, мабуть, писати взагалі не буду. Ви зовсім злякаєтесь і не дочитаєте до кінця.

Оксана Юрченко

Ще, за словами Оксани Юрченко, у роботі поліцейського є таке:

До вас будуть линути і горнутись діти. З вами будуть фогографуватись, як з зірками, До вас будуть звертатись, як до останньої інстанції. На вас будуть надіятись в найгіршій ситуації, бо з добра ніхто не телефонує на 102. Ви будете супергероями і надлюдьми, бо в уявленні суспільства ви все можете, навіть оформити за них субсидію чи поговорити з сусідським псом, щоб не гавкав. Не розчаруйте їх в тому.

Оксана Юрченко зауважує, що поліцейського будуть боятись і поважати, будуть по-різному ставитись. Професійна деформація накладе на нього відбиток у вигляді того, що він зможе пити каву, переглядаючи фото з ДТП з трупами.

Ви будете представником Держави. Ви будете уособлювати РЕФОРМИ. Ви будете тією частиною суспільства, яка щось РОБИТЬ, а не спостерігає, критикує, ниє, плаче, виїжджає за кордон, тихо спивається. На вас будуть рівнятись. А і, ледь на забула, зарплата - близько 8 тис. і машина, і форма, і все решта в комплекті.

Наостанок прес-секретар патрульної поліції Рівного закликала: 

Якщо ви ще не передумали, заповнюйте анкету за посиланням:http://patrol.police.gov.ua/jobs/ Приходьте! Чекаємо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: поліція
Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень