«Це пекельна, часом невдячна робота», - правда про роботу в патрульній поліції Рівного

Прес-секретар патрульної поліції Рівного описала плюси і мінуси роботи поліцейського

Зробила це Оксана Юрченко, щоб мотивувати вступати у патрульну поліцію, причому робити це свідомо:

Вже кілька днів думаю про мотиваційний пост стосовно набору. Ну типу, ей, давайте, приєднуйтесь, в нас тут так весело! Еге-гей! Всі до нас! Купа смайлів. Репост, будь ласка! І не можу.

 

Та не весело тут ні грама! Це пекельна, часом невдячна робота з ненормованим графіком і ненормованим суспільством, яке виявилось геть не готовим до тих реформ, які зі скрипом і потугами ледь рухаються. І не дарма ми шукаємо людей до 35 років, бо треба мати залізне здоров'я і таку саму залізну витримку. Та і не робота це зовсім, це СЛУЖБА, служіння, місія в якій готовність до самопожертви чи не найголовніша риса.

За словами Оксани Юрченко, що бути поліцейським, потрібно вміти не спати, не їсти, зібратись за 30 хвилин і прибути з будь-якого куточка міста, зупинити кров, зупинити злочинця, зупинити себе, коли хочеться з ноги завалити хаму-порушнику, а не можеш.

Ти на службі. Як в церкві. Причому безперервність, це - як прокляття, бо якщо ти закуриш чи припаркуєшся десь в нестановленому місці, тебе обов'язково заклюють і розмажуть по стіні, навіть якщо ти приїхав на похорони власної матері.

 

Що ще я забула? Про суди ви і самі все знаєте, про "активістів" теж. Про те, як втрачають свідомість найміцніші я, мабуть, писати взагалі не буду. Ви зовсім злякаєтесь і не дочитаєте до кінця.

Оксана Юрченко

Ще, за словами Оксани Юрченко, у роботі поліцейського є таке:

До вас будуть линути і горнутись діти. З вами будуть фогографуватись, як з зірками, До вас будуть звертатись, як до останньої інстанції. На вас будуть надіятись в найгіршій ситуації, бо з добра ніхто не телефонує на 102. Ви будете супергероями і надлюдьми, бо в уявленні суспільства ви все можете, навіть оформити за них субсидію чи поговорити з сусідським псом, щоб не гавкав. Не розчаруйте їх в тому.

Оксана Юрченко зауважує, що поліцейського будуть боятись і поважати, будуть по-різному ставитись. Професійна деформація накладе на нього відбиток у вигляді того, що він зможе пити каву, переглядаючи фото з ДТП з трупами.

Ви будете представником Держави. Ви будете уособлювати РЕФОРМИ. Ви будете тією частиною суспільства, яка щось РОБИТЬ, а не спостерігає, критикує, ниє, плаче, виїжджає за кордон, тихо спивається. На вас будуть рівнятись. А і, ледь на забула, зарплата - близько 8 тис. і машина, і форма, і все решта в комплекті.

Наостанок прес-секретар патрульної поліції Рівного закликала: 

Якщо ви ще не передумали, заповнюйте анкету за посиланням:http://patrol.police.gov.ua/jobs/ Приходьте! Чекаємо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: поліція
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень