Працюють на випередження: під Офісом Президента монтують ковзанку

Дехто вже назвав це «Йолка-2»

Роботи на Банковій почалися учора ввечері.

Прямо під входом до Офісу Президента встановили огорожу і почали монтувати ковзанку. Про це у фейсбук написав користувач Олексій Мкртчян:

Увечері привезли будматеріали, а вночі місце огородили. Площа ковзанки – 12х24 м, встановлюють її в рамках «Зимової країни на ВДНГ». На установку піде 12 днів.

 

Буде каток безкоштовним чи ні - не повідомляється. Але точно відомо одне - мітинги під ОП тепер особливо і не проведеш, ну або доведеться орендувати ковзани, - йдеться у повідомленні.

Тим часом громадський діяч і політичний експерт Андрій Смолій охрестив майбутню ковзанку «Йолкою-2», натякаючи на розгони режимом Януковича акцій протесту у 2013-му. Тоді мітингарів у столиці не підпускали до Адміністрації Президента під приводом встановлення новорічної ялинки.

Влада так злякалася протестів, що вирішила закрити прохід до ОПи. Тепер впритул до самого входу буде огороджена ковзанка. Таке ми вже проходили.

 

У листопаді 2013-го на Майдані встановили Януковичівську Йолку. Не встигли. Почався Майдан. А «йолка» стала символом тоталітаризму, узурпації та руху до «русского міра», - пише Смолій.

Додамо, що з 7-го грудня до 1-го березня у Києві вп’яте працюватиме тематичний парк-фестиваль «Зимова Країна на ВДНГ». Організатори дійства обіцяють облаштувати каток, гірки, резиденцію Діда Мороза, різдвяний ярмарок тощо.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень