Працівники РАЕС чергуватимуть у наметі в центрі Вараша цілодобово

Вони долучилися до Всеукраїнського протесту Атомпрофспілки

РАЕС долучилася до мирної та безстрокової акції протесту.
 

Як ми повідомляли, атомники невдоволені заявами Міністра енергетики Олексія Оржеля щодо обмеження виробництва вітчизняної атомної електроенергії й вимагають його негайної відставки від голови уряду Олексія Гончарука.

У середу кілька сотень працівників РАЕС, які в цей час перебували не на робочій зміні, зібралися на мирний протест у Вараші.


На центральній площі міста виголосили підтримку загальноукраїнському протесту Атомпрофспілки, який у ці хвилини відбувається під стінами Кабінету міністрів.

Крім того, атомники просять поновити на посаді звільненого президента НАЕК «Енергоатому» Юрія Недашковського. Атомники вимагають створення окремого органу державного управління підприємствами атомного енергетично-промислового комплексу України та закликають прем’єра особисто провести нараду щодо стратегії розвитку вітчизняної атомної галузі.

Це вже другий етап безстрокової акції протесту працівників атомної енергетики та промисловості України. Перший розпочався 28 листопада під стінами Міністерства енергетики та захисту довкілля.


Крім Києва та Вараша акція одночасно проходить у всіх містах-супутниках вітчизняних АЕС. Наразі близько ста працівників Рівненської АЕС підтримують захід у столиці.


Атомпрофспілка вже звернулася з проханням про втручання та допомогу до низки впливових міжнародних енергетичних організацій та глобальних світових та європейських профспілкових об’єднань.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень