Працівники льонокомбінату у Рівному поскаржились Гройсману

На державне підприємство «Артемсіль»

Фото — прес-служби Гройсмана

Сьогодні Володимир Гройсман відвідав Рівненський льонокомбінат, де поспілкувався з працівниками цього підприємства. Вони висловлювали задоволення своєю роботою. Разом з тим поскаржилися йому на те, що «Артемсіль» нібито невчасно та дорого продає сіль їхньому підприємству. Її використовують для виготовлення тканин.

Фото — прес-служби Гройсмана

Володимир Гройсман пообіцяв втрутитися у ситуацію:

- Те, що ви говорите - неефективність та зловживання на державному підприємстві. Я обіцяю розібратись у ситуації. Я взагалі зараз скажу непопулярну річ — такі підприємства, як «Артемсіль», просто треба продати таким власникам, як ваші, аби вони розвивались. Це по-перше.

 

По-друге, я приємно вражений вашим керівництвом, яке навіть при таких проблемах зробило бізнес прибутковим, вийшло на закордонні ринки та забезпечило своїх людей робочими місцями.

 

Ви (звертається до працівників - авт.), напевно, є взірцем підприємства, де усе іде у дуже доброму керунку. Середня зарплата швачки тут – понад 15 тисяч гривень, а це в півтора раза більше за середню зарплату по країні. Треба такі підприємства підтримувати й допомагати їм.

 

Лише за 4 місяці поточного року українська легка промисловість реалізувала продукції на 7,8 млрд грн. У середньостроковій перспективі легпром може стати ще однією точкою економічного зростання країни. А рішення уряду щодо відстрочки по сплаті ПДВ при імпорті обладнання та ліцензійні спрощення – працюють на користь чесного бізнесу.

Після діалогу прем’єр отримав подарунок – фірмові джинсові шорти та футболку, які виробляють на льонокомбінаті. 

Фото - РОДА

Урядовець зізнався, що із задоволенням носитиме шорти. Щоправда, не в парламент, як йому жартома запропонували. 

- У парламент треба ходити з дубинкою, в шортах і з дубиною (сміється - авт.), - відповів міністр.

Далі Володимир Гройсман вручив державну нагороду власнику льонокомбінату Олегу Червонюку.

В центрі - Тетяна Ізовіт (фото — прес-служби Гройсмана)

До слова, візит на підприємство присвятили до Дня легкої промисловості, який вже відзначили 9 червня. Разом з урядовцями рівненське підприємство відвідала директор Всеукраїнського об'єднання роботодавців легкої промисловості «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень