Пожежники винесли із полум'я літню жінку

Господиня помешкання у Сарнах ледь не загинула у вогні

18 лютого о 21:39 до чергової служби Головного управління ДСНС у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу в м. Сарни на вулиці Залізничній, 23/4. За вказаною адресою негайно було направлено одне відділення співробітників 8-ї державної пожежно-рятувальної частини на пожежній автоцистерні.

На місці виклику рятувальники з’ясували, що з однієї з квартир одноповерхового житлового будинку виходить дим. В апаратах захисту органів дихання вогнеборці  зайшли до оселі.

Серед суцільного диму на підлозі в одній із кімнат рятувальники виявили літню жінку, що самостійно не могла пересуватися. Підхопивши потерпілу на руки, рятувальники негайно винесли її із небезпечної зони та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Після цього, за допомогою підручних засобів, працівники ДСНС оперативно ліквідували джерело задимлення, яким була невелика купа паперу.

Тим часом, лікарі оглянули врятовану жінку, яка виявилася господинею помешкання 1931 року народження. На щастя, серйозних травм та опіків у пенсіонерки не виявлено. Проте, лікарі все ж таки забрали жінку до медичного закладу.

Наразі обставини займання встановлюються.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень