Пожежі в Туреччині охопили ще одне курортне місто: кількість постраждалих зросла (ФОТО/ВІДЕО)

Влада Туреччини заявила, що ліси свідомо підпалюють невідомі

Пожежі в Туреччині знову наздогнали курортні зони, зокрема наразі ліси горять у районі Бодрума. Водночас влада країни можливою причиною загорянь називає підпали.

За словами президента Реджепа Тайіпа Ердогана, винні будуть покарані. Про це повідомили РІА Новини. За даними Міністерства охорони здоров'я країни, кількість постраждалих під час лісових пожеж у Туреччині вже досягла 410 осіб.

Ми ретельно розслідуємо причини пожеж. Якщо є такі зрадники, які здатні спалити власну батьківщину, вони будуть суворо покарані, – сказав Ердоган.

Крім того, українські туристи, що перебувають у Бодрумі, надали виданню "Страна" кадри, на яких видно, що пожежі наближаються до берегової лінії.

Пожежа дуже швидко поширюється. Людей поки не евакуюють. Чути сирени. Пожежі гасять із вертольотів, – повідомила українка Оксана Сафоник.

Також Telegram-канал Baza опублікував відео, на якому видно, як тварини рятуються від лісової пожежі в турецькому Бодрумі.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, три готелі евакуювали в турецькому Бодрумі через лісову пожежу. Як повідомляє агентство DHA, евакуацію проведено в профілактичних цілях. Безпосередньої загрози загоряння готелів немає.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень