Пожежа у 14-поверхівці Рівного: двоє чоловіків ледь не загинули через диван (ФОТО)

Сьогодні о 07:47 до служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про те, що в під’їзді житлового будинку на вулиці Дубенській відчувається запах диму.

На місце виклику негайно направили чотири чергових відділення рятувальників та оперативно-координаційний центр. Вогнеборці встановили, що з балкона квартири на дев’ятому поверсі 14-поверхового житлового будинку іде дим. Бійці ДСНС за допомогою спецінструментів відкрили двері квартири. У задимленому помешканні вогнеборці виявили двох чоловіків, які спали. Людей негайно вивели на свіже повітря. За допомогою підручних засобів рятувальники затушили диван, який горів на балконі.

О 08:09 пожежу ліквідували. Завдяки вчасному повідомленню та оперативним діям вогнеборців вдалося врятувати життя двох людей та не допустити знищення однокімнатної квартири. 

[media=142769] [media=142768] [media=142766]

До гасіння залучили 5 одиниць спецтехніки ДСНС та 18 чоловік особового складу рятувальників. Причини виникнення пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюють.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

За матеріалами прес-служби рятувальників 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Теги: Пожежа
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень