Пожежа на Рівненщині. Господаря будинку знайшли мертвим

Пожежників ніхто не викликав

Тіло жителя села Плоска Рівненського району знайшли сусіди. Напередодні, приблизно о пів на 9 вечора, вони побачили вогонь у вікні його будинку. Пожежників не викликали, а самотужки спробували загасити полум’я. Детальніше розповідає керівник прес-служби ДСНС Дмитро Мельник:

Достеменно відомо, що громадяни першими помітили цю пожежу, увійшли в помешкання та ліквідували підручними засобами загоряння. Потім викликали швидку допомогу, проте лікарі констатували смерть чоловіка. 

Господаря віком 60 років звали Микола Кухарчук. Чоловік був на пенсії. Проживав сам. Пізніше на місце пожежі приїхали поліцейські. Тіло доправили на експертизу для  з’ясування обставин смерті. Вогонь пошкодив ліжко та постіль. Причини займання встановлюються.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень