Позбудьтеся цих речей, якщо мрієте про багатство: вони блокують енергію достатку

Викинувши їх, ви й справді почнете рухатись до фінансового успіху

Старий одяг

Переберіть свій гардероб, якщо там є предмети, які ви не носити понад рік, віддайте чи продайте їх. Звільніть місце для всього, що пасує вам краще.

Пошкоджені дзеркала

Дзеркало вважається порталом у потойбіччя. Щоби енергія через нього вільно проходила туди й назад, воно має бути цілим. Якщо на ньому є тріщини чи сколи, це ниточки, за які чіпляється всякий негатив. Тому тримати розбиті дзеркала в домі не варто.

Зламана техніка

Навіть дрібна зламана техніка не несе в собі нічого хорошого, що вже казати про великі прилади. Тому гаджети потрібно або ремонтувати, або утилізувати. Інакше, кажуть в народі, у вашому житті теж все не буде працювати як слід.

Картини з похмурими сюжетами

Вони можуть бути дуже стильними й добре вписуватись в інтер’єр, але картини та постери, які лякають чи навівають негативні думки, притягують в дім відповідну енергетику. Краще такими свою оселю не декорувати.

Сухоцвіти

Якщо у вас немає сил щось робити, можливо, це через букет із сухоцвітів у домі. Особливий негатив несе з собою сухий очерет. Його вважать провісником тяжких хвороб та смерті.

Старі віники

Віник вважається магічним предметом, який може вимітати з дому погане і притягувати хороше. Особливо добре він працює з фінансовою енергією. Тож, якщо ви будете тримати в домі старий, поламаний і брудний віник, то і з фінансами у вас все буде не дуже весело.

Два віники призведуть до розщеплення грошового потоку, а не до його подвоєння. Тому викиньте всі старі пошарпані предмети й придбайте собі один новий і якісний.

Рештки живих істот

Колись було дуже модним декорувати оселю опудалами та рогами впольованих тварин, класти на підлогу їхні шкіри замість килимка. А красиві морські мушлі досі вважаються вдалою інтер’єрною прикрасою.

Однак на тонкому рівні їх вважають символом страждань, смерті й застою. Що аж ніяк не сприяє фінансовому успіху.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень