В «УЗ» заспокоїли! Поїзд на Схід робитиме зупинку на Рівненщині

На півночі краю

Вараська міська рада отримала відповідь від АТ «Укрзалізниця» щодо курсування поїду №142/141 Львів-Бахмут. Про це йдеться на сайті Вараської міськради.

У відповіді на звернення депутатів Вараської міської ради заступники голови директора філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Ігор Плескач та Володимир Любка запевнили, що у графіку руху поїзду «Львів-Бахмут» змін не передбачено і він буде курсувати із зупинкою на станціях «Вараш» та «Рафалівка».

 - У графіку руху пасажирських поїздів 2021/2022 рр. передбачено щоденне курсування пасажирського поїзда №142/141 Львів-Бахмут зі збереженням маршруту курсування графіка руху пасажирських поїздів 2020/2021 із зупинкою по станціях Вараш та Рафалівка, – зазначено у листі.

Нагадаємо, це єдиний потяг, який проходить через станції:

Вараш, Маневичі, Антонівка, Рафалівка, Сарни, Рокитне-Волинське, Олевськ, Житомир, тобто люди мають можливість доїхати потягом до Києва та Харкова.

До слова, цим регіоном курсують поїзди №088 Ковель-Новоолексіївка, №122 Рівне-Миколаїв. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень