Повстання машин: у Британії з роботи втік пилосос

Втікача розшукали

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Робот-пилосос працював у готелі у Кембриджі. Працівники сповістили у соцмережах про несподіване зникнення пристрою.

За їх словами, пилосос не зупинився біля порогу, як інші його автономні товариші, вибрався з готелю та поїхав у невідомому напрямку назустріч свободі.

Менеджер, що просив у твіттері повернути втікача, зазначив, що без спеціальної зарядної станції, сумісної з пристроєм, пилосос все одно довго не працюватиме і тому навряд чи встигне захопити світ та знищити людство; крім того, через це від нього не буде ніякої користі у господарстві. Тому, хто знайде робота, готель пообіцяв видати безкоштовний напій зі свого бару.

Днем пізніше втікача знайшов у кущах неподалік співробітник готелю. Бунтар поїхав, судячи з усього, недалеко. Після цього його помили та повернули на роботу.

У соцмережах, де деякі користувачі вирішили, що пилосос, ймовірно, вже завів сім’ю та отримав престижну посаду в іншій компанії, новину про його знахідку прийняли з часткою розчарування. Втім, для багатьох цей робот, безсумнівно, назавжди залишиться героєм, який «зламав клітку».

Джерело: Mezha

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень