Повністю гола: Волочкова показала пікантні фото і краплі для очей, «щоб не бачити довбой...бів» (ВІДЕО)

За кілька годин пост Волочкової набрав понад 50 тисяч лайків

Російська балерина Анастасія Волочкова 6 вересня виклала в Instagram свої відверті фото.

На знімках 45-річна артистка позує то повністю оголеною, то топлес, то у стрінгах.

За словами балерини, добірка відвертих фото – її відповідь усім, хто засуджує її за нещодавній скандал, коли вона справила нужду неподалік сусідського будинку у котеджному селищі під Москвою.

Оскільки після мого пісяння під ялинку у мене немає відбою від федеральних каналів, вирішила сама поділитися своїми фото без будь-яких прихованих камер, що караулять мене.

 

Замість того, щоб нишком знімати моє життя на ділянці мого ж будинку і, ніби зграя шавок, які гавкають, товпитися під моїм балконом із засуджуванням мене.

 

Замість того, щоб жити своїм життям, а не моїм, можна було спокійно попросити мене особисто поділитися моїми фото.

 

Якщо багатьох так цікавить моє тіло, вирішила поділитися від першої особи, оголивши перед вами, крім тіла, ще і душу, – підписала фото Волочкова.

За словами артистки, фотографії того, як вона справляє нужду на своїй ділянці, з'явилися в інтернеті не випадково, а через інформаційну кампанію, яку нібито розгорнули проти неї люди, котрі незаконно керують котеджним селищем.

- І коли я висвітлила цей конфлікт, на мене захотіли вилити бруд. Це був дуже мерзенний і дешевий хід, – уточнила балерина.

Наприкінці поста вона уточнила, що їй дуже потрібні краплі для очей, фотографію яких вона прикріпила останньою до своєї фотосесії.

На знімку, про який написала Волочкова, показано місткість для крапель, на якій написано «Краплі для очей, щоб не бачити довбой...бів».

Джерело — Гордон

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень